Brochure Leven met lymfeklierkanker

Deze brochure "Leven met lymfeklierkanker" is sinds 20 oktober 2018 beschikbaar gemaakt door Janssen die hiervoor nauw met LVV samenwerkte. We hebben de handen in mekaar geslagen om patiënten, hun familie en geliefden te helpen om lymfeklierkanker beter te begrijpen.  We besteden hierbij niet enkel aandacht aan de ziekte zelf, maar willen ook meer informatie geven over de totaalzorg.

 

Deze brochure is uniek omdat ze vertrekt vanuit het oogpunt van de patiënt en zijn naasten. De persoonlijke verhalen en ervaringen van lotgenoten zijn hier een uitstekend voorbeeld van.  Door de combinatie van wetenschappelijke kennis en de persoonlijke beleving van patiënten hopen wij een antwoord te bieden op concrete vragen die deze ziekte oproept. 

 

Je kan de brochure volledig raadplegen in het Nederlands of het Frans. Wil je echter graag deze brochure ook ontvangen? Vraag de brochure dan aan via het contactformulier, stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel naar 0477/82.16.56 (Stefanie Vanthuyne) en wij sturen je deze gratis per post op. Voor zendingen naar het buitenland van deze brochure vragen wij een bijdrage in de portkosten (Nederland: € 14,00).  

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie