World Lymphoma Awareness Day (#WLAD)

Beste lotgenoot, zorgverlener, geïnteresseerde  

 

LVV is helemaal klaar voor de wereldlymfoomdag (WLAD) op 15 september. Het is een dag waarop patiënten, mantelzorgers, zorgverleners en anderen aandacht vragen voor lymfeklierkanker. Het thema van dit jaar is ‘Small Things Build Confidence” ofwel ‘Het zijn kleine zaken die zorgen voor (zelf)vertrouwen’.

 

Uit onderzoek van de Lymphoma Coalition is gebleken dat zelfvertrouwen, dat vaak het gevolg is van het krijgen van voldoende steun en informatie, een belangrijke rol speelt bij het hebben van positieve ervaringen en resultaten voor de patiënt.

 

Samen met 81 organisaties uit 52 verschillende landen nodigen wij iedereen uit om iets kleins te doen en zo de vertrouwensboom te doen groeien. Bij elk bericht over lymfeklierkanker op sociale media met de #WLAD2019 zal een blad op de boom aangroeien, zorgend voor steun en vertrouwen aan personen met lymfeklierkanker.

 

Wij hopen dat je meedoet aan deze online campagne. Door de WLAD-berichten van de Lymphoma Coalition en LVV te volgen, blijf je steeds up-to-date.

 

WLAD-groeten van het LVV-team  

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie